Akademik Yazma Destek Merkezi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde akademisyenlere ve öğrencilere ihtiyaç duyulan yazma ve proje konularında destek vermeyi amaçlayan bir birimdir.

Akademik Yazma Destek Merkezi hizmetleri:
Öğrenci Ödevleri Dil Düzeltimi
Yüksek Lisans ve Doktora Tezi Dil Düzeltimi
Proje hazırlama desteği
Her türlü danışmanlık hizmeti
Birebir yazma desteği
Makale yazma desteği
Her türlü çeviri hizmeti

Akademik Yazma Destek Merkezinden kimler yararlanabilir?
Akademik Yazma Destek Merkezinden akademisyenler ve öğrenciler yararlanabilir.

Akademik Yazma Destek Merkezi neden gereklidir ve kuruluş amacı nedir?
Proje hazırlamak, ödev, tez veya makale yazmak ve zaman zaman bunların çevirisini yapmak üniversite eğitiminin ve öğretiminin önemli bir gereksinimidir. Ancak hazırlanan Yazmalardaki hatalar yapılan işin kalitesini düşürmekte olup, nasıl hazırlanacağı bilinmeyen projeler stres kaynağı olabilir. Öğrencilerin ve akademisyenlerin bu konudaki destek taleplerini göz önünde bulundurarak Akademik Yazma Destek Merkezi kurulmuştur.

Akademik Yazma Destek Merkezine nasıl ulaşabilirim?
Akademik Yazma Destek Merkezi, Yabancı Diller Yüksekokulu ikinci katında, EH 214 numaralı ofiste hizmet vermektedir. Dahili numarası: 2509 veya 2514. Metni awsc@ciu.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.
Merkeze başvuranlara, metinlerinin kabul edildiğine ilişkin cevap iki (2) gün içinde verilecektir. Hizmet alacaklara ilgili akademisyenle görüşme zamanı da kendilerine bildirilecektir.

Metinleriniz akademik yazma konusunda uzman elemanlarca verilen süre içinde incelendikten ve dil düzeltimi veya çevirisi yapıldıktan sonra EH 214 no’lu ofiste teslim edilir. Talep üzerine e-posta adresine gönderilebilir.

Akademik Yazma Destek Merkezi hizmetleri ücrete tabiidir.