UKÜ’den Ortaokul Öğrencilerinin Almanca Eğitimine Destek
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), yabancı dil eğitimine katkı sağlamak amacıyla Atleks Sanverler Ortaokulu’na Almanca kitap bağışında bulundu. UKÜ Kütüphane Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bağış kapsamında Almanca dilinde çeşitli kitaplar okul kütüphanesine kazandırıldı.
Bağışlanan kitaplar, UKÜ Kütüphane Müdürlüğü personeli Aslı Özdemir ve Aylin Aşık tarafından Atleks Sanverler Ortaokulu’na teslim edildi. Ziyaret sırasında kitaplar, Atleks Sanverler Ortaokulu Müdürü Dr. Nihan Salman’a takdim edildi.
Gerçekleştirilen bağış ile öğrencilerin yabancı dil öğrenme süreçlerinin desteklenmesi ve Almanca eğitimine katkı sağlanması amaçlanıyor. Okul kütüphanesine kazandırılan Almanca kitapların, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmasının yanı sıra farklı kültürleri tanımalarına da katkı sunması hedefleniyor.
UKÜ tarafından gerçekleştirilen bu tür bağış ve destek çalışmalarının eğitim kurumları arasındaki iş birliğini güçlendirmesinin yanı sıra öğrencilerin akademik gelişimlerine de katkı sunması bekleniyor.