Kampüs

UKÜ’lü öğrenciler cadılar bayramı çerçevesinde eğlendiler

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne (ÖGDM) bağlı Sosyal Etkinlikler ve Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Oryantasyon Günleri çerçevesinde “Boyalarla Dans Deneyimi” ve “Cadılar Bayramı” (Halloween Party) temalı etkinlikler gerçekleştirildi.

The Palm Square’da düzenlenen Boyalarla Dans Deneyimi etkinliğinde öğrenciler müzik eşliğinde boyamalar yaparak, eğlenip, stres attılar. Ecstatic Dance Cyprus grubu yönetiminde gerçekleştirilen etkinlikte özel olarak hazırlanan pankartta yaratıcılıklarını sergileyen öğrenciler, bir yandan da birbirlerini boyayarak hem renklendiler hem de eğlendiler.

Farklı kültürden öğrencilerin bir araya gelerek kaynaşmaları amacıyla düzenlenen etkinlikte Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümü bünyesinde yer alan Saç ve Makyaj Kulübü öğrencileri ise Cadılar Bayramı temasına uygun yaratıcı makyajlar yaptılar.

UKÜ Öğrenci Merkezi’nde korku ve gerilim içerikli kısa film gösteriminin ardından müzik ve dans eşliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi. Cadılar Bayramı etkinliğine katılan öğrencilerin yaratıcı makyajları ve birbirinden ilginç kostümleri yoğun ilgi gördü.

UKÜ kampüsü içerisindeki Öğrenci Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.