Kulüpler

UKÜ’lü öğrencilerin paintball heyecanı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne (ÖGDM) bağlı Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler Koordinatörlüğü tarafından Öğrenci Konseyi ile Kulüpler Birliği arasında Paintball Turnuvası düzenlendi. 

Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler Koordinatörü Selen Akün Kalaycı,  kulüpler birliğinin üniversitede ilk defa kurulduğunu belirterek, Paintball Turnuva amacının öğrenci konseyi ve kulüpler birliği arasındaki etkili iletişimi sağlamak olduğunu kaydetti.    

Öğrenci konseyi ve kulüpler birliğine üye olmayan üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım yaparak, merak uyandırmak istediklerini de aktaran Kalaycı, Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler Koordinatörlüğü bünyesinde her öğrenciye uygun bir kulüp mutlaka bulunduğunu ve amaçlarının öğrencileri bu kulüplerde aktif hale getirmek olduğunu söyledi. 

Kalaycı, öğrenci konseyi ve kulüpler birliği oluşumunun görünürlüklerini arttırmak için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini de dile getirerek, “Ayrıca öğrencilerimizin final sınavları da yaklaşıyor. Onların yoğun bir çalışma temposuna girmeden önce motivasyon kazanmalarını istedik” şeklinde konuştu. 

Kulüpler birliğinin bütününün kulüp başkanlarından oluştuğunu ve başkanların da bir başkanı ve yardımcısı bulunduğunu aktaran Kalaycı, öğrenci konseyinde de aynı şekilde her bir öğrencinin görev ve sorumlulukları bulunduğunu dile getirdi. 

Öğrenci Konseyi Başkanı Ceren Çeliker ve Kulüpler Birliği Başkanı Tadiwa Marlene Taaziva  ise turnuvanın kaynaşma adına güzel bir etkinlik olduğunu ifade ederek, “2-1 Kulüpler Birliği’nin kazandığı turnuvada ayrıca öğrenciler arasında ekip ruhunun kazanması bizleri mutlu etmiştir” dediler.