UKÜ StartUp Stüdyo

UKÜ Startup Stüdyo'ya hoş geldiniz!

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Satrtup Studio'da (CIUSS), yeni nesil girişimleri güçlendirmek için inovasyonu ve girişimciliği teşvik ediyoruz. Misyonumuz, hevesli girişimcilerin gelişebilecekleri ve fikirlerini başarılı işlere dönüştürebilecekleri dinamik bir ekosistem sağlamaktır.
CIUSS'i keşfedin ve başlangıç yolculuğunuzu nasıl destekleyebileceğimizi keşfedin.

Hakkımızda

İnovasyonu ateşleme ve ekonomik büyümeyi teşvik etme vizyonuyla kurulan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Startup Stüdyosu (CIUSS), Kıbrıs'ta startup geliştirme için önde gelen bir merkezdir. Sektör uzmanları, mentorlar ve danışmanlardan oluşan özel ekibimiz, girişimci yetenekleri beslemeye ve bir inovasyon kültürünü teşvik etmeye kendini adamıştır.

CIU Leadership

Sıkça Sorulan Sorular

Burada, CIUSS hakkında en sık sorulan soruların cevaplarını derledik. İster topluluğumuza katılmak isteyen bir girişimci olun, ister girişimlerimize ilgi duyan bir yatırımcı, bu sayfa size tüm gerekli bilgileri sağlayacaktır. Burada ele alınmayan bir sorunuz varsa, lütfen bizimle doğrudan iletişime geçmekten çekinmeyin.

ciu-faqs-startup-sample

İnovasyonun fırsatla buluştuğu CIUSS Startup Studio'ya hoş geldiniz. İşte bu yüzden hevesli girişimciler başlangıç yolculuklarına başlamak için CIUSS'u seçiyor:

• Kapsamlı Destek: CIUSS, fikir aşamasından ölçeklendirmeye kadar geliştirmenin her aşamasında girişimlerin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış kapsamlı bir program ve hizmet paketi sunar.
  • Uzman Mentorluk: Girişimciliğin zorluklarını aşmanıza yardımcı olmak için kişiselleştirilmiş rehberlik ve destek sağlayan deneyimli girişimciler, sektör uzmanları ve mentorlardan oluşan bir ağa erişim kazanın.
  • Ağ Oluşturma Fırsatları: Ağ oluşturma etkinlikleri, atölye çalışmaları ve işbirlikçi girişimler aracılığıyla benzer düşünen girişimciler, yatırımcılar ve sektör profesyonellerinden oluşan canlı bir toplulukla bağlantı kurun.
  • Kaynaklara Erişim: CIUSS, finansman fırsatlarından çalışma alanı tesislerine ve iş araçlarına kadar, yeni başlayanlara günümüzün rekabet ortamında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlar.
  • Kanıtlanmış Geçmiş Performans: Çok sayıda mezun girişiminin önemli kilometre taşlarına ulaştığı, yatırımları güvence altına aldığı ve kendi sektörlerinde olumlu bir etki yarattığı CIUSS'un başarı geçmişinden yararlanın.
  • Ekosistem Entegrasyonu: CIUSS, yerel ve küresel girişim ekosistemine derinden entegre edilmiştir ve yeni başlayanlara fırsatlara, ortaklıklara ve pazar içgörülerine benzersiz erişim sağlar.
  • İnovasyon Merkezi: Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nin dinamik kampüsünde yer alan CIUSS, yaratıcılık ve hırs kültürünü teşvik eden yenilik, işbirliği ve girişimcilik faaliyetleri için bir merkez olarak hizmet vermektedir.

Açılış Etkinliğimizi İzleyin!

Girişiminizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız?

CIUSS ile sonsuz olasılıkları bugün keşfedin!

İster cesur bir fikri olan tomurcuklanan bir girişimci olun, ister büyüme fırsatları arayan yerleşik bir girişim olun, CIUSS sizi her adımda desteklemek için burada.

Programlarımızı keşfedin, topluluğumuzla bağlantı kurun ve CIUSS'un başlangıç vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmenize nasıl yardımcı olabileceğini keşfedin.

Gelin bu heyecan verici yolculuğa birlikte çıkalım ve girişiminizin potansiyelini ortaya çıkaralım. CIUSS ile bugün iletişime geçin!

KAYNAKLAR

İşte yeni başlayanların yolculukları boyunca kullanabilecekleri bazı faydalı araçlar, şablonlar ve kaynaklar.

ciu-about-us-leadership

Bilgi Formu