Okt. TARKAN NEVZAT
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
E-posta
tnevzat@ciu.edu.tr
Telefon numarası
+90 392 671 11 11
Dahili
2233
Ofis
GE130
Diğer bilgiler
Öz geçmiş
Öğrenim Durumu
- University of West London BSc(Hons) Culinary Arts Management (Lisans, 2011)
- Thames Valley University(Univesity of West London) Mutfak Sanatları Yönetimi Yüksek Ulusal Diploması (Lisans, 2010)
Ödüller
- Claridge's'de A Taste of NoMa'nın başarısına olağanüstü katkı ödülü (2012)
- Dorchester Collection otellerinden Coworth Park'ın ENGAGE eğitimi (2010)
Çalışma Alanları
- Mikoloji: Mantar Bilimi
- Koji(Aspergillus Oryzae) ve Enzimatik (Amilitik ve Proteatik) fonksiyonları
- Koji'nin yetiştirilmesi ve Aspergillus Oryzae'nin (kalıp) ısı ve nem kullanarak proteaz veya amilaz bakımından zengin substrat üretiminde manipülasyonu
- Mikro Jeller
- Nörogastronomi
- Moleküler Gastronomi
- Sous Vide Pişirme Tekniği ve Gıda Güvenliği
- Şefler Menüleri Planlarken Sürdürülebilirliğin Farkında mı
İdari Görevler
- Gastronomi Labaratuvar Sorumlusu (2024-DEVAM EDİYOR)