Rektörlük

Rektör'ün Mesajı

Sevgili Öğrenciler,
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), sahip olduğu fiziksel ve teknik altyapısı, uluslararası standartlarda kaliteli eğitimi ve araştırma imkânları ile bölgenin lider yükseköğrenim kurumlarından biridir. Eğitim felsefemiz; öğrencilerimizi bilgi çağının gerektirdiği evrensel niteliğe ve bilgiyi kullanma yeteneklerine sahip, donanımlı, kendini geliştirebilecek her türlü bilgiye açık, araştırmacı, dinamik, mesleğinde ve iş dünyasında rekabete hazır bireyler olarak yetiştirmektir.

Hayattaki hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilmek için UKÜ'de ayrıcalıklı ve rekabetçi eğitim alma fırsatını değerlendirmenizi özellikle sizlerden istiyorum. Unutmayın ki üniversite ve meslek seçiminiz sizlerin gelecekteki yaşamınızı doğrudan etkileyecektir. Bu nedenlerle doğru tercih ve kararlar sizler için çok önemlidir.
Eğitim yaşamınızda ufkunuz ve yolunuz açık olsun.

Prof. Dr. Halil NADİRİ

UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri- Rektörlük